همه چیز در مورد صرافی بایننس (Binance)
صرافی بایننس یک صرافی پیشرو در حوزهی ارزهای دیجیتال است که در سال ۲۰۱۷ در هنگ کنگ تأسیس شد. این صرافی تمرکز زیادی بر تجارت آلت کوینها دارد.
بایننس معاملات ارزهای دیجیتال را با بیش از ۵۰۰ ارز دیجیتال و توکن مجازی، از جمله بیت کوین (BTC)، اتر (ETH)، لایت کوین (LTC)، دوج کوین (DOGE) و توکنِ بومیِ خودِ صرافی، به نامِ بایننس کوین (BNB) ارائه میدهد.
بایننس در سال ۲۰۱۸، در پاسخ به قوانین سختگیرانه چین، در زمینه تجارت ارزهای دیجیتال، دفتر مرکزی خود را به مالت، اتحادیه اروپا منتقل کرد.
نکته مهم: منابعِ Investopedia میگویند: که از آگست ۲۰۲۱، Binance. US دیگر اجازه معاملات در پلتفرم خود را نمیدهد. علاوه بر این، شرکت مادر، (Binance) نیز، با اقدامات نظارتی در چندین کشور در سراسر جهان مواجه شده است.
همچنین بایننس برای مشتریان ایالات متحده محدود است و کوینهای کمتری برای تجارتِ متقاضیان، در دسترس دارد. علاوه بر این، از سال ۲۰۲۱، ۲۲ ایالت در ایالات متحده، از جمله نیویورک، هنوز توسط Binance US پشتیبانی نمیشوند.
آشنایی با صرافی Binance:
صرافی بایننس که عمدتاً برای تجارت کریپتو به کریپتو شناخته میشود (تجارت بین دو جفت ارز دیجیتال)، در میان صرافیهایی است که کمترین هزینه تراکنش را بین دیگر صرافیها دارد.
همچنین این صرافی از نقدینگی بالایی برخوردار است و به کاربرانی که با رمز ارزِ بومیِ بایننس (BNB)، پرداخت انجام میدهند، تخفیفاتی ارائه میکند.
نام بایننس ترکیبی از دو کلمه بیتکوین و فاینَنس است. این صرافی ادعا میکند که استانداردهای بالایی از ایمنی و امنیت، با معماری چند لایهای و توان پردازش بالایی را ارائه میدهد. همچنین گفته است که ظرفیت پردازش حدود ۱.۴ میلیون سفارش در ثانیه را دارد.
بایننس از تجارت بیش از ۵۰۰ سکه، از جمله بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و توکنهای BNB بومیِ خود پشتیبانی میکند.
معاملات در بستر بایننس:
مانند سایر صرافیهای رمزنگاری، بایننس خدماتی را در زمینه تجارت، فهرست بندی، جمعآوری سرمایه و حذف یا برداشت ارزهای دیجیتال ارائه میکند.
علاقه مندان به ارزهای دیجیتال که مایل به راه اندازی توکنهای خود هستند، میتوانند از Binance برای جمع آوری سرمایه از طریق عرضه اولیه سکه (ICO) استفاده کنند. بایننس توسط تعداد زیادی از معامله گران و شرکت کنندگان برای مبادله و سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتالِ مختلف استفاده میشود.
برای شروع معامله، کاربران باید الزامات KYC لازم را تکمیل کنند. پس از ایجاد موفقیتآمیز حساب کاربری، کاربران میتوانند وجوه ارزهای دیجیتال را به آدرس کیف پول عمومی خود که توسط Binance ارائه شده است، اضافه و تجارت را آغاز نمایند.
صرافی بایننس از چهار نوع سفارش تجاری پشتیبانی میکند: limit ،market ،stop- limit و Soc.
سفارشات محدود (Limit)، فقط با قیمت محدودِ تعیین شده توسط معامله گر، اجرا میشوند. سفارشات بازار (market) بلافاصله با بهترین قیمت موجود در بازار انجام میشوند. سفارشات حد مجاز (stop limit) نیز فقط زمانی به سفارشات معتبر تبدیل میشوند که قیمت به سطح مشخصی برسد.
بایننس پنج نوع سفارش اضافی برای مشتقات رمزنگاری، به ویژه قراردادهای آتی، ارائه میدهد.
این سفارشات تجاری عبارتند از:
Limit order●
Market order●
Stop limit order●
Stop market order●
Trailing stop order●
Post only order●
Limit TP/SL order●
هیچ کارمزدی برای سپردهگذاری ارز دیجیتال یا صندوق، در بایننس، دریافت نمیشود. اما، برداشتها با کارمزدِ تراکنش همراه هستند که بسته به نوع ارز دیجیتال و مقدار آن، متفاوت است.
نکته مهم: از سال ۲۰۲۱، بایننس تنها اجازه سپرده دلاری توسط کاربران جهانی از طریق سوئیفت را میدهد. با این حال، این امکان را دارد که مستقیماً تعداد معینی از ارزهای دیجیتال را با کارت اعتباری یا نقدی خریداری کنید. سپردهگذاری با استفاده از ۱۲ ارز فیات دیگر از جمله یورو نیز مجاز است.
سایر خدمات صرافی Binance:
بایننس علاوه بر خدمات ویژهی مبادله، ابزارها و پلتفرمها و خدمات دیگری را نیز ارائه میدهد.
برخی از آنها به شرح زیر است:
۱) Binance Earn پلتفرمی برای شرطبندی یا کسب سود از طریق سپرده گذاریِ استیبل کوین، در این صرافی است. بسته به نوع کوین و دورهی نگهداری، صرافی گزینههای متعدد و نرخهای بهرهی متفاوتی برای این سکهها را به سرمایه گذاران ارائه میدهد.
۲) بایننس ویزا کارت، یک کارت اعتباری است که به کاربران امکان میدهد ارز دیجیتال خود را به فیات تبدیل کرده و آن را برای خرید محصولات و خدمات خرج کنند. در حالی که این تبدیل، متحمل هزینههای اداری نمیشود، هزینههای ثالث، در قالب کارمزد شبکه اعمال میشوند.
۳) استخر هوشمند Binance، به استخراجکنندگان این امکان را میدهد تا برای بهینهسازی و افزایش درآمد خود، بین ارزهای دیجیتال مختلف برای استخراج سوئیچ کنند.
۴) Binance دارای یک انکوباتور با فناوری بلاک چین، به نام Binance Labs است که بر توسعه پروژههایی که در مرحلهی قبل از ICO (عرضه اولیه سکه) هستند، تمرکز دارد.
با فراهم کردن بودجه لازم برای توسعه، منابع مشاوره، و یک سکوی پرتاب برای فهرستبندی و تمرینهای لازم برای جمعآوری سرمایه، به پروژه ارزهای دیجیتال کمک میکند.
۵) بایننس همچنین سایتی به نام LaunchPad را برای میزبانی پروژههای جدید و نوظهور بلاک چین و رابطهای API ارائه میدهد. تا مارس ۲۰۲۱، ۴۲ پروژه راه اندازی شده است.
رمزارز بومیِ بایننس (BNB)، از طریق یک ICO در جولای ۲۰۱۷ راه اندازی شد. ارزش بازار BNB تا مارس ۲۰۲۱ در حدود ۳۶.۴ میلیارد دلار بود. این ارز قرار است به ارز اصلی صرافیِ غیرمتمرکزِ Binance تبدیل شود.
کوین بومی بایننس (BNB):
بایننس کوین (BNB) توکن داخلیِ این پلتفرم است. BNB برای تسهیل تجارت رمزارزها در صرافی Binance استفاده میشود. این کوین طی یک عرضه اولیه سکه (ICO) در جولای ۲۰۱۷ راه اندازی شد. بایننس ۲۰ میلیون توکن BNB را به سرمایه گذارانِ اَنجل، ۸۰ میلیون توکن به تیم موسس و ۱۰۰ میلیون توکنِ باقیمانده را به شرکت کنندگان مختلف از طریق فرآیند ICO ارائه کرده است.
تقریباً نیمی از سرمایه جمعآوریشده در طول فرآیند ICO، برای برندسازی و بازاریابی بایننس در نظر گرفته شد. و حدود یک سوم از آن برای ساخت پلتفرم بایننس و انجام ارتقاءهای لازم در اکوسیستمِ آن استفاده شد.
بایننس کوین روی بلاک چین اتریوم با استاندارد ۲۰-ERC اجرا میشود و سقفی معادل ۲۰۰ میلیون توکن BNB دارد. از سه ماهه اول ۲۰۲۱، یک BNB حدود ۶۵۰ دلار ارزش دارد. این توکن با ارزش حدود ۳.۶ میلیارد دلار، سومین توکن مبتنی بر بلاک چین و با ارزشِ بازار است.
منبع: www.investopedia.com